Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فنی اسبق شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: الان در طرح ۲۸ مخزن شرکت‌هایی حضور دارند که تجربه و سرمایه لازم را ندارند. مگر قرار نبود این شرکت‌ها، سرمایه و فناوری پیشرفته به همراه داشته باشند؟ به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا دانشی مدیر فنی اسبق شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به حضور افراد غیرمتخصص در وزارت نفت در دوران بیژن زنگنه گفت: شما کافی است به مدیران فعلی وزارت نفت نگاه کنید تا ببنید زنگنه افرادی را بر سر کار آورده است که هیچکدام از آن‌ها سابقه نفتی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت از وزارت نیرو توسط زنگنه آورده شده است. آقای کرباسیان که اصلا حداقل آشنایی با حوزه نفت ندارد و الان مدیرعامل شرکت ملی نفت است.

وی ادامه داد: آقای زنگنه توضیح دهد که رضا دهقان معاون توسعه شرکت ملی نفت چگونه در این پست قرار گرفته است. همچنین آقای محمدزاده معاون پژوهش و فناوری وزارت نفت نیز از حوزه راه‌آهن به صنعت نفت آمده است. از طرفی تعداد زیادی نماینده نیز در جایگاه‌های مدیریتی در وزارت نفت حضور دارند. مگر می‌شود با افرادی که یک روز سابقه حضور در صنعت نفت نداشتند و شناختی در این حوزه ندارند این صنعت را مدیریت کرد.

دانشی گفت: در دوران وزیر فعلی نفت ما شاهد ساختارسازی‌های خلق‌الساعه در صنعت نفت کشور بودیم که بدون پشتوانه مطالعاتی انجام می‌شدند. تمامی این اسنادی که تیم ایشان برای صنعت نفت نسخه‌پیچی می‌کنند بدون کار کارشناسی است و صرفا شعار است. الان هم یک سند راهبردی در بحث تعمیرات در مناطق نفت‌خیز جنوب ارائه کردند که به دلیل مسائل تحریمی نمی‌توانم عواقب آن را شرح دهم، ولی همینقدر بگویم که اجرای این سند خیانت در حق کشور است.

* فاز‌های پارس جنوبی با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد به زنگنه رسید

مدیر فنی اسبق شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب افزود: الان در طرح ۲۸ مخزن شرکت‌هایی که تجربه و سرمایه لازم را ندارند مورد استفاده قرار گرفته شدند. واقعا هدف از این همه تغییرات و توقف عادی فرآیند انجام کار‌ها توسط کارشناسان شرکت مناطق نفت خیز جنوب چیست؟ مگر قرار نبود شرکت‌های درگیر پروژه‌های مزبور، سرمایه و دستیابی به فنآوری پیشرفته به همراه داشته باشند. در قرارداد‌های فعلی که این موضوعات کنار رفته است و دارند از اوراق قرضه برای انجام کار‌های عادی استفاده می‌کنند.

وی اظهار داشت: علاوه بر این ما شاهد یک عدم اولویت‌بندی در اجرای پروژه حفاری چاه‌ها هستیم. وقتی پول ما محدود است نباید اقدام به حفاری چاه‌های غیراولویت دار وبا ریسک بالا کرد، زیرا بازگشت سرمایه ندارند. با این کار دولت بعد چگونه می‌تواند هزینه اوراق منتشر شده برای اجرای این طرح‌ها را بازگرداند.

دانشی ادامه داد: قطعا میدان مشترک پارس جنوبی باید توسعه پیدا کند، اما وقتی از آن طرف برنامه‌ای برای بهینه‌سازی مصرف انجام نشده و بازاری نیز برای صادرات گاز در نظر نگرفته‌ایم این اقدام بیهوده می‌شود. متاسفانه دیپلماسی انرژی زنگنه و تیم فعلی وزارت نفت خیلی ضعیف است. در این دوره صادرات گاز به پاکستان و عمان پیگیری نشد. با ایجاد نزاع گازی با ترکمنستان نیز فرصت دریافت و استفاده از گاز این کشور را از دست دادیم و الان در حال حذف از بازار‌های ترکیه و عراق هستیم.

مدیر فنی اسبق شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: خب ما اینهمه سرمایه‌گذاری برای توسعه پارس جنوبی می‌کنیم که گاز با ارزش را با قیمت پایین در خطوط لوله هدر دهیم و بسوزانیم؟ ضمنا در توسعه پارس جنوبی نیز اقدام قابل توجهی توسط آقای زنگنه انجام نشد و ایشان تنها روبان پروژه‌هایی را بریدند که با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل آن‌ها داده شد. یعنی بخش زیادی از کار توسعه پارس جنوبی توسط دولت نهم و دهم انجام شد و ایشان با دیپلماسی انرژی ضعیفی که داشتند مانع از استفاده بهینه از بهره‌برداری از میادین پارس جنوبی شدند. در دوره ایشان یک قرارداد برای صادرات گاز بسته نشده است.

* در دوره زنگنه احداث حتی یک پالایشگاه نیز کلید نخورده است

وی همچنین اظهار داشت: در کشوری که ۷۰- ۸۰ درصد درآمد‌های آن مربوط به صنعت نفت است اوضاع بد اقتصادی را باید در نحوه مدیریت در وزارت نفت جستجو کرد. اصرار ایشان به خام‌فروشی نفت باعث شد که تحریم‌های نفتی اقتصاد و معیشت مردم را تحت فشار بگذارد. در دوره زنگنه احداث حتی یک پالایشگاه نیز کلید نخورد، زیرا ایشان به ساخت پالایشگاه و تولید فرآورده اعتقاد نداشت.

دانشی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین زنگنه نه تنها در حوزه پالایشگاه‌سازی و تولید بنزین کارنامه قابل دفاعی ندارد بلکه در بحث مصرف بنزین با حذف سهمیه‌بندی بنزین و بی‌اعتبار کردن کارت سوخت باعث شد که مصرف بنزین افزایش چشمگیری پیدا کند و بدین صورت به کشور خسارت چندین و چند هزار میلیارد تومانی وارد کرد. این‌ها موضوعاتی نیست که زنگنه بتواند با پمپاژ خبری رسانه‌های موافق، خود را از آن‌ها تبرئه کند. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادرات گاز زنگنه وزیر طرح ۲۸ مخزن فاز های پارس جنوبی پارس جنوبی وزارت نفت صنعت نفت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۲۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ایدروم ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز شوراها ضمن قدردانی از همراهی خبرنگاران اظهار کرد: ما در آغاز به کار این دوره شورا، اولویت را به کارهای نیمه تمام و مانده از دوره‌های پیش معطوف کردیم و طرح تفصیلی شهر لاهیجان سرانجام پس از ۹ سال پس از رفع ایرادها، سرانجام ابلاغ شد.

ایدروم در ادامه به بازگشایی جزیره استخر لاهیجان اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از مطالبات بحق مردم لاهیجان بحث بازگشایی جزیره لاهیجان بود که مشکلات حقوقی بسیاری داشت که شورا با کمک دستگاه قضائی و دیگر مسؤولان شهر، پس از ۲۰ سال جزیره را بازگشایی کرد.

وی به معضل بزرگ زباله تموشل اشاره داشت و افزود: این معضل ۳۰ ساله به یک غده سرطانی تبدیل شده بود و ما در طول سه سال گذشته کارهای مطالعاتی انجام دادیم و با پیمان کار قرارداد بسته و کار با سرعت انجام شد که این پروژه تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته است که در آینده با برنامه ریزی های انجام شده در سطح کشور، شهر لاهیجان در استان گیلان برای ساخت کارخانه تفکیک زباله در مقصد، انتخاب شده است.

پرداخت کامل مطالبات سنوات گذشته پرسنل شهرداری لاهیجان

رئیس شورای شهر لاهیجان به پروژه تالاب حاجی آباد اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه به عنوان قطب جدید گردشگری در شهرستان لاهیجان قرار است امسال به بهره برداری برسد مجموعه شورا توانست با همت مجموعه شهرداری و پایه گذاری مسؤولان دوره‌های گذشته، پروژه بزرگ گردشگری تالاب حاجی آباد شامل رینگ دوچرخه سواری و پیاده راه را تکمیل کند.

ایدوریم به معضل ترافیک سطح شهر اشاره کرد و گفت: فاز اول پروژه بازگشایی مسیر بلوار حکیم زاده به سمت بوجایه و دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد و تملک بخشی از مسیر و شن ریزی ها صورت گرفت و همچنان ادامه دارد.

وی به لزوم بهره گیری از ظرفیت‌های میراث و تاریخی لاهیجان تاکید کرد و ادامه داد: پروژه هشت محل هشت بهشت یکی از اقدامات و برنامه‌های شهرداری بود و توانستیم در ابتدا بحث سنگ فرش محلات پرده‌سر و اردو بازار و بهسازی پل خشتی عاقلیه را انجام دهیم ولی متأسفانه به دلیل تداخل اماکن تاریخی در چندین دستگاه نتوانستیم مرمت و بازسازی برخی اماکن را انجام دهیم.

ایدروم با اشاره به مالکیت جنگل میرصفا اشاره کرد و ادامه داد: شورای شهر با پیگیری‌هایی که انجام داد منابع مالی جهت خریداری مالکیت جنگل میرصفا را تأمین کرد تا این بافت جنگلی با همین شکل و شمایل حفظ شود.

وی در پایان به طرح شهر همیشه روشن اشاره کرد و گفت: با توجه به گردشگری بودن شهر لاهیجان، شهرداری با اعتبارات خود بخشی از معضل روشنایی معابر شهر را حل کرد و این کار در سال جاری نیز ادامه دارد.

کد خبر 6099512

دیگر خبرها

  • بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی پارس ایر به پروازهای خراسان جنوبی پیوست
  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ساخت سد باهوش تنگستان ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی لرستان